Oana Matache, scandal în familie pentru noul iubit

Oana Matache, scandal în familie pentru noul iubit
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Mama cunoscutei cântăreţe Delia, Gina Matache, a confirmat că situaţia rămâne tensionată în familie. Fiica ei cea mică, Oana Matache, a uimit pe toată lumea cu decizia de a divorţa de tatăl copiilor ei, dar şocul şi mai mare a fost noua ei relaţie. Gina Matache nu este deloc de acord cu alegerea Oanei, iar recent a izbucnit, la TV, cu privire la noul „ginere“, gălăţeanul Radu Siffredi.

În ultimele zile, solista de muzică populară Gina Matache a dus un război online cu noul iubit al fiicei sale, Oana Matache, iar acum a decis să vorbească şi la televizor. Femeia este disperată şi din cauza divorţului, dar şi din cauza alegerii pe care a făcut-o Oana, după ce s-a despărţit de tatăl copiilor ei, Răzvan Miheţ. Mama Deliei şi a Oanei nu îşi doreşte ca nepoţii ei, Jessica şi Bogdan, să stea în preajma lui Radu Siffredi, noul „ginere“, despre care a avut numai cuvinte „colorate“.

Mama Deliei, şocată de divorţ: „Pentru noi a fost o surpriză totală“

În cadrul rubricii „Săptă­mâna mondenă“, din ediţia de duminică a emisiunii „Teo Show“, reporterul a luat legătura prin telefon cu Gina Matache. Iată ce a declarat mama Deliei despre noul „ginere“: „Eu n-am nevoie de ginere, că eu am ginere şi am un ginere super elegant, super frumos, super tătic! Că ştii cum e, orice căsnicie are şi un impas! Crede-mă, eu nu ştiu amănunte! Eu întotdeauna am văzut numai bine, niciodată nu am văzut acolo scandaluri, certuri, nu am văzut nimic! Nu ştiu, doar ei ştiu ce a fost între ei şi dacă a fost ceva sau dacă a fost un moft! Habar nu am! Pentru noi a fost o surpriză totală! (…) Asemenea oameni nu vreau să văd în viaţa mea! Nu, nu, nu! Categoric nu! E o relaţie tampon! E ceva de cascadorii râsului! A venit un neica nimeni să se facă tătic, e atât… Uită-te la faţa lui! Ce credibilitate are un asemenea personaj?! Crede-mă! Cred că i-a cărat mobila Oanei pe acolo şi mai stă o zi, două şi… Toată situaţia asta e ceva aşa… El vorbeşte în numele Oanei: «Noi facem, noi dregem…» El a venit de trei zile în casă şi deja se vede stăpân! O fi ajutat-o să care mobila sau ce au ei de cărat acolo şi, gata, s-a văzut stăpân pe plantaţie, ştii!“, a declarat Gina Matache, în emisiunea de la Kanal D.

Galerie de imagini

Citit 1025 ori Ultima modificare Duminică, 12 Martie 2023 09:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.